Fordítsa meg a készülékét a weboldal használatához.
1996-ban nyitottuk meg a Kiss-Virág Cukrászda kapuit Vámospércsen. Ezek az évek újító szellemben teltek, végig arra törekedtünk, hogy kínálatunkban egyensúly legyen a tradicionális magyar termékek és a modern, francia stílusú desszertek között. Természetesen nagy hangsúly van a fagylalton is, amivel rengeteg elismerést szoktunk bezsebelni minden nyáron.
Műhelyünkben kiváló, friss, természetes alapanyagokkal dolgozunk, illetve törekszünk a szezonalitásra. Tavasszal és ősszel frissítjük a felhozatalt, emiatt sosem lehet ráunni az édességeinkre.
A hagyományok tiszteletét rettentő fontosnak tartjuk a cukrász szakmában, hiszen ezek kötik össze a múltat a jelennel…. a világ egyik legjobb érzése, amikor a krémest megkóstolva hirtelen visszarepülünk imádott gyermekkorunkba.
Ugyanakkor az idő kereke halad, az ember a természeténél fogva szeret új dolgokat megkóstolni, kísérletezni az ismeretlennel, ezért a pultunkban helyet kapnak az innovatív cukrászati vonalat követő termékek is. Figyelmet fordítunk arra, hogy a desszertkülönlegességeink amellett, hogy kreatív megoldásokat tartogatnak, szemet gyönyörködtetőek és modern eljárásokkal készülnek, tükrözzék a magyar szájízlést, hiszen valljuk, hogy a hazai alapanyagok a legfinomabbak.