Fordítsa meg a készülékét a weboldal használatához.
Rendelés felvétel December 18-ig!
Gesztenye – meggy – mascarpone: Zacher tésztán mennyei meggy zselé, gesztenyés mascarpone mousseal
Narancsos csokoládé: 2 zacher kap közé rejtettünk egy narancs réteget, aminek extra fenséges ízt kölcsönöz a narancslikőr és a rengeteg kandírozott narancskocka. Felülrecsokoládé mousse került.
Eszterházy: Az örök klasszikus. Diós lapok között lágy diókrém.
Szilvás túrógombóc: Barna piskótánkra mennyei szilva zselé réteget kentünk, amire túró mousse került, illetve a tejfölhab sem maradhatott le.
Almás karamella: Világos piskótán fűszeres alma réteg és a jól ismert karamell mousse-unk.
Az asztal éke – Ünnepi torta
Csokoládé – Mogyoró – Feketeribizli: A csokoládés nehéz felvert tésztát leöntöttük egy roppanós mogyoróréteggel. Csokoládé mousse, feketeribizli kompót és mogyoró mousse rétegek kerültek rá.
Narancs – Dió – Fehércsokoládé: Barna lapok közöB narancs réteg, isteni fehércsokoládés, diós bajorkrémmel.
Meggy – Mák – Vanília: Mákos tészta darabos meggyraguval, könnyed vaníliakrémmel.
Téli háztető: Világos piskóta, klasszikus dobos krémmel töltve, csokoládé ropogóssal, marcipán réteggel.