Fordítsa meg a készülékét a weboldal használatához.

Fordítsa meg a készülékét a weboldal használatához.

Rólunk

Mivel hódít meg a Kiss Virág?

A tejszín a bűnös élvezetek egyik alapító tagja. Ha valaki tejszínnel akarja megédesíteni az életét, akkor nem örül, ha nem azt a csodát kapja, amin felnőtt.
Mert ekkor jön a növényi tejszín, ami maga a „csoda”: két napig fehér, nem esik össze, nem savanyodik még három nap után se, sőt még hűteni se kell, szóval tényleg „csoda”. Az EU-ból jön tehát fantasztikus. Sajnos a cukrászszakma előszeretettel használja, mivel a cél, hogy a költségét alacsonyan tartsa, a nyeresége pedig nagy legyen. A jó minőségű friss tejszín innentől kezdve nem versenyezhet a növényi habbal, mivel a „hidrogénezett növényi zsírból” készült termékek nagyjából feleannyiba kerülnek, mint a klasszikus állati tejszínből készültek.

De szerencsére már sokan rájöttek a „csodára”, hogy az a rigó jancsi vagy oroszkrém torta miért hagy filmréteget a száj nyálkahártyáján? Miért nem krémesen lágy? Miért nem érzelemmel teli élmény egy sütemény elfogyasztása? Az igényes vendégek már ébredeznek! Az igényes vendégeket már nem lehet becsapni holmi külcsínnel! Az igényes vendégek addig keresnek, míg meg nem találják azokat a tradicionális régi ízeket, amin felnőttek! Az igényes vendégek megkeresik ahol adalékanyagok, íz paszták nélkül készülnek a finomabbnál finomabb sütemények és torták!
Az igényes vendég megkeresi üzletünket, hogy minőséget kapjon arányos áron. Ön igényes vendégnek tartja magát? Vagy beéri a silány minőséggel….

Kapcsolat

Debrecen, Cegléd utca 16.
Tel.: +36 30 433 32 40

Vámospércs, Malom u. 7.
Tel.: +36 30 372 44 07

Nyitva tartás

Vámospércs: minden nap 10:00-18:00
Debrecen: minden nap 10.00 - 18:00

Minden nap friss sütemények
Hosszas nyitvatartási idő
Elkészítjük álmaid tortáját