Fordítsa meg a készülékét a weboldal használatához.

Fordítsa meg a készülékét a weboldal használatához.

Rólunk

Mivel hódít meg a Kiss Virág?

1996-ban nyitottuk meg a Kiss-Virág Cukrászda kapuit Vámospércsen. Ezek az évek újító szellemben teltek, végig arra törekedtünk, hogy kínálatunkban egyensúly legyen a tradicionális magyar termékek és a modern, francia stílusú desszertek között. Természetesen nagy hangsúly van a fagylalton is, amivel rengeteg elismerést szoktunk bezsebelni minden nyáron.

Műhelyünkben kiváló, friss, természetes alapanyagokkal dolgozunk, illetve törekszünk a szezonalitásra. Tavasszal és ősszel frissítjük a felhozatalt, emiatt sosem lehet ráunni az édességeinkre.

A hagyományok tiszteletét rettentő fontosnak tartjuk a cukrász szakmában, hiszen ezek kötik össze a múltat a jelennel…. a világ egyik legjobb érzése, amikor a krémest megkóstolva hirtelen visszarepülünk imádott gyermekkorunkba.

Ugyanakkor az idő kereke halad, az ember a természeténél fogva szeret új dolgokat megkóstolni, kísérletezni az ismeretlennel, ezért a pultunkban helyet kapnak az innovatív cukrászati vonalat követő termékek is. Figyelmet fordítunk arra, hogy a desszertkülönlegességeink amellett, hogy kreatív megoldásokat tartogatnak, szemet gyönyörködtetőek és modern eljárásokkal készülnek, tükrözzék a magyar szájízlést, hiszen valljuk, hogy a hazai alapanyagok a legfinomabbak.

A termékpalettánk közel 80 százaléka saját fejlesztésű sütemény, amire kiváltképp büszkék vagyunk.  Immáron évtizedes közönség kedvencnek számít a Mákvirág, a Mogyorós-karamell, a Mámoros fehércsoki és a Szedres mákos.

Cukrászdánk életében óriási mérföldkő volt, amikor 2018-ban megnyitottuk debreceni üzletünket a Cegléd utca 16. szám alatt. Ez nem egy klasszikus beülős-fogyasztós cukrászda, inkább desszertboltként képzeltük el, ezért nincsen nagy hely fenntartva az ottfogyasztásra. Azért nyitottuk, hogy megspóroljuk vendégeinknek a Debrecen-Vámospércs távolságot amikor nem minőségi időtöltésre vágynak, csupán beszaladnának egy szülinapi tortáért vagy egy tálca süteményért elvitelre.

A vámospércsi üzlet megér egy külön utat, különösen, amikor egy nyugodt kikapcsolódásra vágyunk, távol a város zajától. Kora tavasztól késő őszig nagy népszerűségnek örvend a tágas teraszunk, de a belső vendégtér is kellemes teret biztosít a hosszúra nyúló baráti beszélgetésekre, várva várt találkozókra és romantikus randevúkra.

Kapcsolat

Debrecen, Cegléd utca 16.
Tel.: +36 30 433 32 40

Vámospércs, Malom utca 7.
Tel.: +36 30 372 44 07

Nyitva tartás

Vámospércsen minden nap 10:00 - 20:00
Debrecenben minden nap 10.00 - 20:00

Minden nap friss sütemények
Hosszas nyitvatartási idő
Elkészítjük álmaid tortáját